Beveiligingsadvies

Home / Diensten / Beveiligingsadvies

Beveiligingsadvies Victor Strik

Beveiligingsadvies volgens de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Woningen die volgens de beveiligingseisen van het PKVW zijn beveiligd, hebben tot 80% minder kans op een inbraak.  Als PKVW-beveiligingsadviseur geeft Victor je advies over het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) voor bestaande woningen en woongebouwen. 

Victors jarenlange ervaring en kennis op het gebied van sloten en beveiliging maakt hem de perfecte persoon om u van professioneel advies te voorzien. Hij helpt u om uw eigendommen en uw familie zo goed mogelijk te beschermen. 

Uw woning wordt grondig geïnspecteerd, waarna u een advies ontvangt over de maatregelen die kunt nemen om aan de beveiligingseisen van het PKVW te voldoen. 

Waar mogelijk kan Victor ook opvolging geven op het advies en uw woning van gecertificeerde sloten voorzien. 

“Ik wil klanten zo min mogelijk overlast bezorgen
of nog liever, ontzorgen”

Meer diensten

Maak uw woning veiliger

BEVEILIGINGSADVIES

Op zoek naar professioneel beveiligingsadvies?

Als u op zoek bent naar professioneel beveiligingsadvies voor uw woning, of een betrouwbare slotenspecialist, neem dan vrijblijvend contact op met Victor Strik.

VRAAG EN ANTWOORD

Meest Gestelde Vragen

Als u vragen heeft over de beveiliging van uw woning, dan bent u niet alleen. Hier vind u de meest gestelde vragen en leest u gelijk het antwoord op deze vragen. 

Ja, het is absoluut verstandig om uw oude sloten te vervangen door meer veilige sloten. Oudere sloten kunnen minder veilig zijn en gemakkelijk worden geopend door inbrekers. Bovendien, een nieuw slot kan uw huis beter beveiligen tegen inbraak.

Ja, er zijn inderdaad sloten beschikbaar die op afstand bediend kunnen worden met een app of via internet. Deze sloten kunt u gebruiken via uw smartphone of tablet, waardoor u de deur op afstand kunt vergrendelen of ontgrendelen.

Dit brengt echter wel een risico met zich mee m.b.t. hackers. 

Ja, het is een goed idee om extra sloten op ramen en deuren te plaatsen. Dit kan uw huis nog beter beschermen tegen inbraak.

Er zijn verschillende soorten sloten die geschikt zijn voor de beveiliging van een huis. Een van de beste opties is een cilinderslot (met meerpuntssluiting) met keurmerk SKG** en SKG***. Dit type slot heeft meerdere vergrendelpunten langs de deur, waardoor het moeilijker is voor inbrekers om de deur te forceren.

Ja, het is verstandig om een beveiligingscamera te installeren. Dit kan u helpen bij het detecteren van inbrekers en kan ook helpen bij het oplossen van een inbraak.

Er zijn verschillende manieren waarop u de kans kunt verkleinen dat een inbreker uw sloten kan openbreken. Een van de belangrijkste manieren is door het installeren van veilige sloten, zoals cilindersloten met meerpuntssluiting of elektronische sloten. Ook is het verstandig om regelmatig te controleren of uw sloten nog stevig zijn bevestigd en om eventuele beschadigingen te laten repareren. Daarnaast is het ook goed om uw omgeving te beveiligen, zoals het verwijderen van struiken of bomen rondom uw huis waar inbrekers zich achter kunnen verbergen. Ook het installeren van een alarmsysteem of beveiligingscamera kan inbrekers afschrikken. Het is ook een goed idee om uw buren te informeren over verdachte activiteiten in de buurt, zodat ze alert kunnen zijn en u kunnen waarschuwen als er iets verdachts gebeurd.