Een perfecte klus komt van een expert

Tussen een onderhoudsklus van een enthousiaste amateur en van een professional zijn twee opvallende verschillen: tijd en kwaliteit. Amateurs doen langer over een klus, omdat het niet hun dagelijks werk is. En ze zijn niet altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, de beste methoden en de juiste materialen. Dat leidt meestal tot extra kosten en teleurstelling.

Goed gereedschap, echte deskundige

Victor Strik kan u dat risico uit handen nemen. Want goed gereedschap én een echte deskundige zijn het halve werk. Victor beschikt over 10 jaar professionele ervaring, heeft de benodigde certificaten en gebruikt up to date vakkennis. Bovendien vindt hij het telkens weer een uitdaging om tijdens de werkzaamheden zo min mogelijk overlast te bezorgen. Hij hoort tot de professionals die hun rommel nog opruimen.

Opfrissen en onderhouden

Tijdens een verhuizing en nog jaren daarna zijn er talloze klussen en klusjes die Montage- en klussenbedrijf Victor Strik succesvol voor u kan uitvoeren. Denk aan de aanleg van een badkamer, het opknappen van uw tuin of het creëren van extra bergruimte. Of aan een opfrisbeurt voor het schilderwerk in of buiten het huis, het verhelpen van houtrot en het aanbrengen van een vloer. Een lijst met onze veel voorkomende opdrachten vindt u hier.

Schuif de klussen niet langer voor u uit. Vraag Montage- en klussenbedrijf Victor Strik vrijblijvend om een offerte.

Lees meer over de andere diensten van Montage- en klussenbedrijf Victor Strik.